Tennisclub Westerkogge
 

tcwesterkogge menu

Het Veer 94

1633 HE, Avenhorn

Nieuws items

Commissiedag 2018


Op zaterdag 22 september 2018 is de jaarlijkse commissiedag weer gehouden. Op deze dag worden alle leden die in een commissie zitten weer bedankt voor hun werkzaamheden in het afgelopen jaar voor de club.

Dit jaar waren waren 35 commissieleden aanwezig. We starten de dag met een sportieve bezigheid. Dit jaar was dit een rondje "klootschieten" door het park in Avenhorn.

Nadat onze "opperkloot" George de spelregels had uitgelegd gingen we van start. In het beginne nog onder droge omstandigheden, maar tijdens het rondje klootschieten begon het wat te regenen. Gelukkig was dit pas op het einde zodat de meeste redelijk droog weer in de kantine terug kwamen.

Na dit klootschieten was er een gezellige avond in de kantine met nog een kleine BBQ.

De foto's van deze avond kunt u vinden onder het tabblad fotoalbums op deze site.

Iedereen bedankt voor de gezelligheid.

 

VDB Computers Buro Ursem Café70 FortuneCoffee Reus & Bark  - Administratiekantoor Bakker Koning buscher-interieur Met de zon: zonne-energie voor iedereen BlankSport bolschildersbedrijf bandenservicevandenenghel Degoorn.multimate Bouchiers-sport Brasserie De Grost wjvanderheidedienstverlening GSE Automatisering Boots rinyvandewater Regiobank Verkeersschool Hoek Bouma Sponsorkliks meilinkbiljarts bloemsierkunstdekeizerskroon