Tennisclub Westerkogge
 

tcwesterkogge menu

Het Veer 94

1633 HE, Avenhorn

Nieuws items

Bericht van ons nieuwe erelid!!


Wat een verrassing was het en wat een eer vind ik het om Erelid te zijn geworden van TC Westerkogge, deze titel kreeg ik uitgereikt door onze voorzitter Hans Bakker op de jaarvergadering van 27 januari 2023.

Na 35 jaar in verschillende commissies en het bestuur te hebben gezeten van de vereniging, ben ik hiermee gestopt. Dit komt ook mede doordat ik al ruim 5 jaar niet meer actief tennis vanwege mijn knieën, maar nog wel in het bestuur zat namens de kantinecommissie. 

Op mijn 22ste was ik gestopt met voetbal en ben toen gaan tennissen. Er waren toen nog twee verharde en twee kunstgras banen, later werden dat er 4 en nog later 6 kunstgras banen dit vanwege de snelle groei die de vereniging doormaakte, omdat we een van de eerste verenigingen in de gemeente waren met 6 kunstgras banen. 

Rond mijn 25ste ben ik voor het eerst in de wedstrijdcommissie gekomen, later ben ik overgestapt naar de recreatiecommissie en de laatste 22 jaar kwam daar dus de kantinecommissie bij.  

Doordat ik niet meer actief tennis is langzaam de motivatie verdwenen.  

Waar ik me nog wel voor zal inzetten is de Jeu De Boules, dat we twee jaar geleden zijn gestart op het ‘Jan en Alleman terras’ met twee mooie verlichte wedstrijdbanen. 

Dus wie weet tot ziens op het tennispark. 

Groet George

meilinkbiljarts bandenservicevandenenghel Café70 FortuneCoffee Verkeersschool Hoek Bouma Sponsorkliks bolschildersbedrijf @Bark  - Administratiekantoor Bakker Koning buscher-interieur Regiobank wjvanderheidedienstverlening VDB Computers GSE Automatisering Boots Woodstock vloeren bloemsierkunstdekeizerskroon