Tennisclub Westerkogge
 

tcwesterkogge menu

Het Veer 94

1633 HE, Avenhorn

Nieuws items

03-02-2021 Corona update 9

De Grost Opendubbeltoernooi 2021


Helaas moeten wij jullie mededelen dat het openingstoernooi van onze club "De Grost Opendubbel" dit jaar NIET door kan gaan.

In de huidige Coronacrisis zien wij GEEN mogelijkheid om het openingstoernooi op een leuke, goede en gezonde manier te organiseren.

Wij vinden dit echt heel erg jammer omdat het openingstoernooi eigenlijk altijd onze start is van weer een leuk en gezellig verenigingsjaar.

Gelukkig is er licht aan het einde van de coronacrisis dus gaan wij ervan uit dat we in 2022 De Grost Opendubbel weer gewoon kunnen organiseren. Wij hopen jullie dan ook allemaal weer te zien bij onze club.

Degoorn.multimate Regiobank VDB Computers Verkeersschool Hoek Bouma Brasserie De Grost bolschildersbedrijf Boots Buro Ursem bloemsierkunstdekeizerskroon Reus & Bark  - Administratiekantoor Met de zon: zonne-energie voor iedereen Sponsorkliks GSE Automatisering Café70 buscher-interieur FortuneCoffee meilinkbiljarts bandenservicevandenenghel wjvanderheidedienstverlening Woodstock vloeren Bakker Koning