Tennisclub Westerkogge
 

tcwesterkogge menu

Het Veer 94

1633 HE, Avenhorn

Nieuws items

Feld / Stam Toernooi


Inschrijven Feld Stam toernooi

 

Beste leden,

Inschrijven voor het Feld Stam Koggenland tennistoernooi kan alweer! Dit jaar wordt er (voornamelijk) gespeeld op TV Apollo en TV de Berk.

Alle leden van de tennisverenigingen uit Koggenland kunnen zich inschrijven, en natuurlijk ook de KNLTB leden die wèl woonachtig zijn in onze gemeente maar ergens anders lid zijn. Dus ken je iemand die lid is bij een andere club maar woonachtig in Koggenland, dan kan je die gewoon vragen om mee te doen!

Het toernooi wordt gespeeld van 22 juni t/m 30 juni, met de laatste dag de finales bij TV Apollo. Let op! Het eerste weekend spelen wij niet in de avonden en op dinsdag 25 juni zijn er geen wedstrijden vanwege een EK-wedstrijd voor het Nederlands elftal!

Er kan ingeschreven worden voor de DE/HE/DD/HD/GD in de categorieën 4, 5, 6, 7, 8 en 9.  Alle categorieën zijn open, dus voor alle leeftijden!

Twijfel niet en schrijf je in voor dit gezellige Koggenland tennistoernooi; inschrijven kan tot uiterlijk 9 juni! We zien iedereen graag terug op de banen van TV Apollo en TV De Berk.

https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/92BACF9E-7A39-45F6-8652-B4528A67455A 

Sportieve groet,

Feld Stam Koggenlandtoernooi commissie.

 

 

       

PS. Er worden maximaal twee verhinderingen geaccepteerd en achteraf worden er geen extra verhinderingen toegestaan.

 

 
   
 

 

 

bloemsierkunstdekeizerskroon bandenservicevandenenghel Woodstock vloeren Regiobank e-boekhouden.nl bolschildersbedrijf @Bark  - Administratiekantoor GSE Automatisering buscher-interieur meilinkbiljarts Bakker Koning Boots FortuneCoffee Verkeersschool Hoek Bouma Niesten-regiobank- Nedflex - Zeg het maar Eetcafé Les deux ponts VDB Computers