Tennisclub Westerkogge
 

tcwesterkogge menu

Het Veer 94

1633 HE, Avenhorn

Nieuws items

16-11-2021 Bake for Life
29-09-2021 Jeu de Boules

Jeu de Boules


Wist u dat er vanaf heden ook het Jeu de Boulesspel gespeeld kan worden bij Tennisclub Westerkogge?

De club heeft twee wedstrijdbanen gerealiseerd waarop gespeeld kan worden. Iedere woensdagavond, vanaf 19:30 uur, kan je een keer komen spelen en kijken of deze sport iets voor je is. De banen zijn prachtig verlicht zodat je zowel overdag als 's avonds kan spelen.

Op de woensdagavond speel je twee partijen.

Vindt je het Jeu de Boulesspel nu hartstikke leuk dan kan je lid worden van onze club van alleen het onderdeel Jeu de Boules.

Om de kosten hoe je het niet te laten want voor € 30,00 mag het hele jaar komen spelen zowel overdag als 's avonds. Als je lid wordt krijg je een sleutel van het toegangshek van ons complex. Voor deze sleutel wordt een borgbedrag van € 15,00 in rekening gebracht. Met de sleutel van het toegangshek kan je ook gebruik maken van de toiletten in ons clubgebouw. De contributie van het lidmaatschap gaat in per 01 januari 2022 zodat je dus eerst een paar maanden kan komen "proef" spelen.

Voor leden van onze tennisclub geldt een contributiebedrag van € 15,00 per jaar. Ook natuurlijk met ingang van 01 januari 2022.

Iedere woesndagavond kan je de aanmelding doen.

Bakker Koning buscher-interieur FortuneCoffee @Bark  - Administratiekantoor Café70 bloemsierkunstdekeizerskroon GSE Automatisering Sponsorkliks Buro Ursem Boots bandenservicevandenenghel wjvanderheidedienstverlening meilinkbiljarts bolschildersbedrijf Brasserie De Grost Woodstock vloeren VDB Computers Verkeersschool Hoek Bouma Met de zon: zonne-energie voor iedereen Regiobank