Tennisclub Westerkogge
 

tcwesterkogge menu

Het Veer 94

1633 HE, Avenhorn

Nieuws items

Nieuw Erelid


Op de jaarvergadering, over verenigingsjaar 2022, welke is gehouden op vrijdagavond 27 januari 2023 is een nieuw erelid benoemd.

George van Dellen was medio 2022 gestopt met zijn bestuursfunctie en is nu toegetreden tot het selecte groepje van ereleden. 

George heeft zich ingezet over een periode van 35 jaar voor onze club in allerlei functies. De laatste 21 jaar waren zijn werkzaamheden hoofdzakelijk in de kantine/recreatiecommissie. Maar, daar naast, heeft hij ook diverse andere  zaken opgezet en was een groot inspirator voor de club. Wij danken George dan ook enorm voor zijn inzet en tijd die hij altijd in onze club heeft willen stoppen.

George blijft nog een klein beetje actief in de club als coördinator van het Jeu de Boules gebeuren.

George, nogmaals enorm bedankt en het erelidmaatschap komt jou zeker toe.

 

(Er zijn nog wat foto's gemaakt van deze benoeming tijdens de jaarvergadering welke jullie vinden onder het tabblad "fotoalbums".)

buscher-interieur Bakker Koning Café70 Sponsorkliks bandenservicevandenenghel meilinkbiljarts Verkeersschool Hoek Bouma GSE Automatisering Regiobank @Bark  - Administratiekantoor Boots Woodstock vloeren bloemsierkunstdekeizerskroon bolschildersbedrijf FortuneCoffee wjvanderheidedienstverlening VDB Computers