Tennisclub Westerkogge
 

tcwesterkogge menu

Het Veer 94

1633 HE, Avenhorn

Nieuws items

02-01-2020 Jaarvergadering
22-10-2019 PINNEN Graag

PINNEN Graag


Beste Leden,

 

Sinds kort heeft onze club een pinapparaat aangeschaft.

            Reden:

Er kwam steeds meer de vraag of er betaald kon worden d.m.v. betaling met de bankpas/smartphone. De laatste paar jaar huurde wij altijd al een pinapparaat tijdens het voorjaarstoernooi en het herfsttoernooi.

Voordelen:

Het biedt onze club het voordeel dat minder keer cashgeld moet worden afgestort bij onze bank. Voor deze geldstortingen moest onze club ook steeds kosten betalen.

Minder cashgeld in de kantine geeft ook een stuk meer veiligheid. Het wordt steeds minder aantrekkelijk voor mensen met andere bedoelingen om onze kantine te bezoeken.

Dus graag zouden wij willen dat alle leden voortaan in de kantine gaan betalen met hun bankpas.

Het zal even wennen zijn, maar al snel zal je merken dat het alleen maar handig is voor de club een stuk veiliger en goedkoper.

Graag jullie medewerking.

 

Het Bestuur.

meilinkbiljarts Sponsorkliks Buro Ursem GSE Automatisering FortuneCoffee rinyvandewater VDB Computers wjvanderheidedienstverlening Degoorn.multimate Bakker Koning Café70 bloemsierkunstdekeizerskroon bolschildersbedrijf bandenservicevandenenghel Reus & Bark  - Administratiekantoor Verkeersschool Hoek Bouma Brasserie De Grost Boots buscher-interieur Regiobank Met de zon: zonne-energie voor iedereen