Tennisclub Westerkogge
 

tcwesterkogge menu

Het Veer 94

1633 HE, Avenhorn

Nieuws items

15-09-2020 Rabo ClubSupport
08-06-2020 Campagne

Rabo ClubSupport


Beste leden,

Ook dit jaar doet onze club mee met de Rabo ClubSupport.

Iedereen die lid is van de Rabobank krijgt in de loop van deze maand een uitnodiging om een aantal stemmen uit te brengen op zijn/haar favoriete sportclub.

Natuurlijk breng je dan een stem uit op onze tennisclub. Des temeer stemmen onze club krijgt, des temeer geld wij krijgen van de Rabobank voor in de clubkas.

De stemperiode loopt van 05 oktober tot 25 oktober 2020.

In november krijgen wij dan van de Rabobank bericht hoeveel geld er onze kant op gaat komen. Het is dus een gemakkelijke manier om geld te genereren voor onze club. In de editie van Rabo ClubSupport ontving onze club ruim € 350,00.

Dus stem op ons, maar laat zeker je stem niet verloren gaan.

Ben je nog geen lid van de Rabobank? Dan natuurlijk snel lid worden want het lidmaatschap is gratis en daarna kan je meedoen met deze actie.

Wij rekenen op jullie!!

 

Buro Ursem bloemsierkunstdekeizerskroon Woodstock vloeren Degoorn.multimate Brasserie De Grost Sponsorkliks Boots buscher-interieur GSE Automatisering Regiobank bolschildersbedrijf meilinkbiljarts Bakker Koning wjvanderheidedienstverlening Reus & Bark  - Administratiekantoor VDB Computers FortuneCoffee Verkeersschool Hoek Bouma Café70 bandenservicevandenenghel Met de zon: zonne-energie voor iedereen