Tennisclub Westerkogge
 

tcwesterkogge menu

Het Veer 94

1633 HE, Avenhorn

Nieuws items

Jeu De Boules bij TC Westerkogge

 

Wist je dat er sinds begin 2022 Jeu de Boules gespeeld wordt bij TC Westerkogge? 

De club heeft twee mooie wedstrijdbanen gerealiseerd waarop overdag en dankzij de verlichting ook 's avonds gespeeld kan worden.

Wil je weten of dit spel iets voor jou is? Kom dan een keer op een woensdagavond langs om een balletje te gooien en te proeven of deze sport jou past. We spelen alleen bij droog weer.

Op de woensdagavond spelen we twee partijen. Tussen de twee partijen in drinken we een kop koffie in de kantine met elkaar. En na het spelen is er de mogelijkheid om nog een drankje te drinken.

Vind je het Jeu de Boules spel nu hartstikke leuk, dan kan je lid worden van onze tennisclub, voor alleen het onderdeel Jeu de Boules.

Om de kosten hoef je het niet te laten: voor € 30,00 mag je het hele jaar komen spelen, overdag en 's avonds.

Als je lid wordt krijg je een sleutel van het toegangshek van ons complex, hiervoor rekenen wij eenmalig € 10,00 borg. Met deze sleutel kan je ook gebruik maken van de toiletten in ons clubgebouw.

De contributie van het lidmaatschap loopt van 01 januari tot 01 januari in het volgende jaar.

Voor leden van onze tennisclub geldt een contributiebedrag van € 15,00 per jaar. 

Aanmelden

Je kan je aanmelden via dit INSCHRIJFFORMULIER JEU DE BOULES. Dit formulier staat ook het kopje activiteiten op deze website.

Veel plezier met deze sport!

 

 

Bakker Koning Verkeersschool Hoek Bouma e-boekhouden.nl @Bark  - Administratiekantoor buscher-interieur VDB Computers GSE Automatisering bloemsierkunstdekeizerskroon bandenservicevandenenghel Boots Eetcafé Les deux ponts Woodstock vloeren meilinkbiljarts FortuneCoffee Niesten-regiobank- Nedflex - Zeg het maar bolschildersbedrijf Regiobank