Tennisclub Westerkogge
 

tcwesterkogge menu

Het Veer 94

1633 HE, Avenhorn

Nieuws items

22-10-2019 PINNEN Graag

Het Park

TC Westerkogge beschikt over zes kunstgrasbanen met verlichting, een minibaan en een oefenkooi. Ook bij wat slechter weer en in de winter kan er gespeeld worden. Op ons park staat er al 35 jaar een kantine met een gezellige bar. De kleedruimten zijn voorzien van warme douches en toiletten.

 

Korte historie

Tc-Westerkogge is opgericht op 20 juli 1977. Het eerste jaar werd er getennist in de hal in Ursem, maar vanaf 1979 konden de eerste echte banen in gebruik worden genomen. De kantine werd op 23 mei 1980 geopend. Het park bestond toen uit vier mateco banen met verlichting, twee oefenkooien en de kantine.

 

TC Westerkogge nam na een aantal jaren het park over van de gemeente en toen werden de hardcourt banen vervangen door kunstgras banen. In 1989 ging de ledenvergadering akkoord met de uitbreiding van het aantal banen van vier naar zes. Tevens werd besloten het maximum aantal leden per baan terug te brengen van 100 naar 80. Als één van de eerste in Nederland legde TC Westerkogge in 1991 een minibaan aan. Ook de allerkleinsten kunnen bij ons een balletje slaan.

FortuneCoffee Boots Reus & Bark  - Administratiekantoor bandenservicevandenenghel VDB Computers rinyvandewater Bakker Koning bolschildersbedrijf Met de zon: zonne-energie voor iedereen Brasserie De Grost Degoorn.multimate Sponsorkliks bloemsierkunstdekeizerskroon GSE Automatisering Verkeersschool Hoek Bouma meilinkbiljarts Café70 Buro Ursem Regiobank buscher-interieur wjvanderheidedienstverlening