Tennisclub Westerkogge
 

tcwesterkogge menu

Het Veer 94

1633 HE, Avenhorn

Nieuws items

Ons aanbod aan nieuwe sponsors

Om onze club te ondersteunen zijn wij altijd op zoek naar nieuwe sponsors. Wij bieden u het volgende:

 

Uw winddoek rondom onze banen

Een groot winddoek met uw bedrijfsnaam aan het hekwerd rondom onze tennisbanen is bijzonder goed zichtbaar. Voor spelers en bezoekers. Deze sponsorvorm is inclusief een banner op onze website. U gaat een contract aan voor minimaal 3 jaar. De fabricage van het winddoek komt voor onze rekening. U betaalt jaarlijks € 240,00 voor deze reclame-uitingen. 

 

Uw banner op onze website

U kunt ook kiezen voor een banner op onze website. De banners van onze sponsoren staan op een aparte sponsor-pagina en daarnaast routeren ze in kleiner formaat op alle andere webpagina's. Een klik op uw banner brengt de bezoeker naar uw eigen website. Een banner kost € 50,00 per jaar. 

 

Uw naam verbonden aan ons toernooi

U kunt ook uw naam verbinden aan een tennistoernooi. Als hoofdsponsor of als subsponsor. Onze club organiseert twee grote tennistoernooien per jaar: één in maart en één in oktober. Deze toernooien trekken veel deelnemers en de nodige bezoekers. Deze toernooien-met-uw-naam verschijnen ook in de landelijke KNLTB-toernooikalender. Aan beide toernooien geven wij ieder jaar maximaal publiciteit. Dit komt ook de zichtbaarheid van uw bedrijfsnaam ten goede. De kosten van deze vormen van sponsoring bepalen we graag met u in overleg.

 

Contact

Is uw interesse gewekt? Laten we dan nader kennismaken. Stuur een e-mail naar bestuur@tcwesterkogge.nl, dan nemen wij contact met u op. 

 

e-boekhouden.nl GSE Automatisering Woodstock vloeren Nedflex - Zeg het maar Regiobank Verkeersschool Hoek Bouma FortuneCoffee Niesten-regiobank- bloemsierkunstdekeizerskroon Bakker Koning Eetcafé Les deux ponts bolschildersbedrijf Boots VDB Computers @Bark  - Administratiekantoor buscher-interieur bandenservicevandenenghel meilinkbiljarts